vrijdag 24 juli 2015

Omslagdoek

Mijn vakantie project(je) is klaar!

Vanmiddag legde ik de laatste hand aan de rand, deze heb ik lekker simpel gehouden omdat ik het zonde vind om een uitbundige rand te maken aan een omslagdoek die van zichzelf al super mooi is. Bovendien doet het verloop garen van Invicta colour het super goed in dit patroon dat een hippe rand niet nodig is.

Het is een omslagdoek geworden, gehaakt in de krokodillensteek. De omslagdoek heeft een driehoek model, dit is op de foto's niet helemaal goed te zien. Ik had te weinig ruimte om een goeie foto te maken en heb de foto schuin van onder genomen, daardoor lijkt het wat raar ;).

Achter de schermen ben ik druk bezig met het uitschrijven van het patroon voor deze mooierd. De laatste puntjes moeten nog op de i, een keer extra doorlopen en er moeten nog 'even' mooie foto's gemaakt worden voor de voorpagina :D.

Als dit allemaal klaar is zal het patroon in combinatie met het benodigde garen als compleet haakpakket in mijn webshop komen. Zodra dit het geval is zal ik wel even een seintje geven!

Stiekem had ik af en toe al een aantal kleuren Invicta colour mee besteld, er zal genoeg keus zijn uit de verschillende prachtige kleuren die er te verkrijgen zijn en met de tijd zullen er ook vast en zeker meer kleuren bijkomen. Het is een super mooi draadje en ik vind het erg prettig om mee te werken, zoveel ideeën zo weinig tijd ;)

Fijn weekend!

*Nu verkrijgbaar in de shop als haakpakket, RiannesHaaksels.nl*10 opmerkingen: