zaterdag 22 augustus 2015

Het regent workshop data!

Het regent workshop data! En ik, ik vind het heerlijk :D.

Op woensdag 23 september ben ik weer te vinden bij Krea Hobby te Meppel voor een workshop Wayuu mochila haken.

Verder geef ik de workshop nog op woensdag 14 oktober, zaterdag 24 oktober, woensdag 18 november en zaterdag 28 november.
De workshops die op bovenstaande data zijn ingepland worden allemaal gegeven in Pand 10 te Steenwijk.

Kijk voor meer informatie op RiannesHaaksels.nl! Hier vind je alle data op een rijtje en kun je je direct inschrijven :).

Kun je deze data niet? Of vind je het te ver rijden? Een workshop op locatie is geen probleem! Als je zelf een groep hebt van 4 tot maximaal 7 personen is het al mogelijk om een workshop te boeken. Mail gerust voor meer informatie. 

dinsdag 18 augustus 2015

Work in progress!

De vakantie zit er alweer een maand op hier thuis en het werd de hoogste tijd om weer eens met stiften en ruitjes papier te stoeien.
Ik maakte een nieuw ontwerp voor een Wayuu mochila, symmetrie en kleur ik hou er van!

Het patroon haakt heerlijk weg, niet al te veel kleurwisselingen en je ziet al gauw waar je welke kleur moet gebruiken in het patroon. Erg prettig werkje dus!

De tas was dan ook best snel gehaakt, gisteren haakte ik de laatste steekjes. Nu is het nog een kwestie van draadjes wegwerken, een sluitkoord knopen en een schouderband vlechten. Maar dit word eerst allemaal even uitgesteld, want ik ga eerst nog een tas met dit patroon haken alleen dan in een hele andere kleurencombinatie. Een dubbel check van het patroon dat ik uitgeschreven heb zodat het haakpakket eerder in de webshop kan en ik jullie niet langer dan nodig
hoef te laten wachten. De afwerking komt later wel ;)

Tussendoor ben ik nog met veel meer dingen bezig, eigenlijk wat te veel tegelijk.
Ik breide een warme kol van merino wol voor mijn zwager, deze heb ik gisteren afgekant en hoef ik alleen nog maar de draadjes weg te werken.
Haakte ik tussendoor nog mutsjes voor een babyshower en word er hard gewerkt aan cadeautjes voor als de kleine meid er is.

Haak ik nog een verjaardagscadeau voor het zoontje van mijn beste vriendin, mijn grote kleine vriend die eind deze maand alweer één word. En wat is nou leuker dan het geven van
zelf gemaakt cadeau's?
Ook haak ik tussendoor nog aan een omslagdoek in de krokodillen steek en brei ik hier en daar nog wat pennen aan de sjaal voor vriendlief.

Ik verveel me in ieder geval niet!



dinsdag 4 augustus 2015

Clover Amour haaknaalden

De Clover Amour haaknaalden zijn om verliefd op te worden en dát ben ik!

Ik kocht mijn eerste Clover amour haaknaald een jaar of drie geleden, ik weet nog goed dat ik ze best duur vond maar toch kocht ik de haaknaald. Nieuwsgierig als ik ben, wou ik er toch eens eentje proberen.

Ondertussen heb ik de maten 1,5 tot en met 6 in gebruik en ik ben er verliefd op! Ik heb verschillende andere ergonomische haaknaalden geprobeerd maar ik pak altijd weer de amour. Ze haken erg fijn, zowel in vuist als in de pen greep.

Ik vind ze zo prettig haken dat ik besloten heb om mijn webshop verder uit te breiden!

Vanaf vandaag zijn deze kleurrijke haaknaalden van Clover Amour verkrijgbaar in mijn webshop! Maten 1,5 tot en met 3,5, natuurlijk zullen de overige maten later bijgevoegd worden.

Kijk voor meer informatie op RiannesHaaksels.nl!