zaterdag 25 mei 2013

Borduren

Heerlijk bezig met borduren, ben al bijna klaar! Voornamelijk nog groen en wat bruin, het vogeltje is al klaar op een paar witte kruisjes na ;). Vind het erg leuk om te doen, beetje tellen en steekjes maken. Daar kan ik wel aan wennen!

Verder af en toe een steekje haken en veel lezen. Ben de laatste weken op mijn manier druk met van alles, hier heen, daar heen, nou ja je kent het wel!

Baal wel ontzettend van die onnozele nachtvorsten!! Snackkomkommers dood en mijn Cosmea's lijken ook geel te worden, pff. Mooi rot, en dat na de ijsheiligen! Het lijkt erop dat mijn zonnehoeden zichzelf hebben uitgezaaid, zal ze opkweken om te kijken wat het nou echt is ;).

Fijn weekend!

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je er zoveel plezier aan beleeft en het wordt ook super leuk! Jammer he van de plantjes, die van mij krijgen ook te weinig zonlicht :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa balen he dit weer, ondertussen weer regen hier. Zelfs een aantal van mijn vaste planten zijn kapot :(. Maar goed, kan er weer wat nieuws in ;)

   Verwijderen
 2. Het wordt echt heel mooi. En wat snel geborduurd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Borduur niet eens elke dag! Maar ja, als iets leuk is gaat het vaak ook sneller ;)

   Verwijderen
 3. Wat mooi zeg, ik heb ook al heel lang een borduurwerkje liggen (m'n eerste) maar ik vind het niet zo leuk om te doen dus het blijft maar liggen....en jammer van je plantjes. Ik heb de afgelopen 2 nachten ook vanalles afgedekt (courgettes e.d.) en het is maar de vraag of mijn tomaten het overleven. Ijsheiligen is nu niet zo heilig meer voor mij haha!
  Groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zonde is dat dan van het werkje, maar als het niet leuk is pak je het niet.

   Je merkt het vaak later of ze een knauw van de vorst hebben gehad. Ijsheiligen heb ik altijd niet zoveel van aangetrokken ;).

   Verwijderen
 4. Balen zeg! Mijn komkommerplant heb ik expres binnen laten staan en de eerste bloemen zitten er nu aan:) Kun je niet opnieuw planten?

  Groetjes Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien nieuwe zaaien, weet niet of het nog kan.. morgen maar even kijken :).
   In ieder geval 1 plantje die het overleefd heeft! :D

   Verwijderen