zaterdag 29 maart 2014

Pasen

Alle dienbladen die in huis waren maar eens naar beneden gehaald en aan het rommelen geweest. Verschillende dienbladen geprobeerd en de ronde van riet gekozen, die kleurt zo mooi bij de omgehaakte flessen vind ik.

En dan het stoeien met de takken, in beide flessen wat neer zetten of niet? Dat werd dus veel te druk en rommelig, dus een nee ;). Ik heb één hele mooie grote tak, maar dat was te in de flessen, dus toen de wat kleinere er in gezet. Veel mooier en rustiger! Dus de grote tak blijft over en die gaat naar een lief vriendinnetje toe, die weet daar wel raad mee :D.

Wat kipjes, eitjes en het geurbrandertje erbij op om het af te maken en het staat super leuk!

Ik gebruikte hazelaar takken, deze zijn wat steviger dan de krultakken van de wilg. Bovendien hebben mijn ouders een mooie oude krul hazelaar in de tuin staan die we altijd samen in het voorjaar snoeien, dan neem ik altijd wat takken mee voor mezelf ;). Ik ben zeer tevreden over mijn paastafereeltje dit jaar!

Vandaag lekker de tuin in, de boodschappen zijn al in huis en de stofzuiger heeft zijn werk ook weer gedaan.
Heerlijk genieten!!


4 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellgi uit!!
  Geniet ervan!

  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd super mooi zo'n eigen creaties voor Pasen. Met weinig kan je al heel wat sfeer brengen in huis. Ziet er trouwens al heel knus uit bij jou. Geniet van het zonnige weekend ... groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk en vrolijk!
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen