maandag 14 december 2015

Kerst in de Vesting


Afgelopen weekend was het dan zover. Kerst in de vesting te Elburg!

Ik heb er weken naar uitgekeken en om eerlijk te zijn vond ik het best spannend. Je weet niet wat je kunt verwachten, hoe druk gaat het worden, heb ik wel genoeg mee genomen, moet ik nog extra bestellen? Dat soort vragen spoken dan door mijn hoofd, gelukkig had ik meer dan genoeg mee genomen!

Vorige week was ik dan ook heerlijk bezig met inpakken en natuurlijk guirlandes draaien! Voor net dat beetje extra, kralenketting en lampjes erin en de kraam is in kerstsfeer. Natuurlijk was er een dresscode, dus we hadden kleding gehuurd en liepen vrijdag en zaterdag helemaal in Dickens style!

Helaas werd het weer zaterdag in de loop van de dag slecht, In de middag was het heerlijk, in ieder geval droog, maar vanaf een uur of 5 begon het te regenen en daarna ook nog eens te waaien. Later op de avond zo erg dat de organisatie had besloten om 8 uur dat we maar moesten inpakken. Erg jammer, want een kerstmarkt is natuurlijk op zijn leukst in het donker!

Des al niet te min heb ik een heel gezellig weekend gehad!

De knuffels, dekens en andere spullen liggen door het hele huis te drogen en de kleding is weer ingeleverd. De rest van dit jaar ben ik heerlijk vrij en daar ga ik keihard van genieten.
Natuurlijk worden de bestellingen die via de webshop geplaatst worden gewoon verstuurd! :D

Ik ga nog even opruimen en dan fijn wat handwerken.

8 opmerkingen:

 1. Jammer van het slechte weer maar zo te lezen was het nog een fijn weekend.

  Lieve groet, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was heel erg jammer, maar niks aan te doen helaas! Het was een gezellig weekend en een ervaring rijker :)

   Verwijderen
 2. Jullie zagen er mooi uit, net als jullie kraam! Jammer van het weer, daar hebben we niets over te zeggen, maar gelukkig is het toch en goed weekend geweest. Geniet van je vrije dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!
   Het weer was inderdaad erg jammer, maar het was erg gezellig en dat is minstens net zo belangrijk. Genieten ga ik zeker doen, alhoewel ik vanmiddag en vrijdagmiddag een vriendin ga helpen in de winkel. Dus ach, het is meer 'vrij' zeg maar haha :D

   Verwijderen
 3. Zo jammer dat zo'n leuke markt waar zoveel moeite voor gedaan is en zo gezellig is helaas zo in de avond door het weer in duigen moet vallen!Gelukkig heb je ondanks dat toch een leuk weekend gehad en ik moet zeggen het ziet er allemaal ook heel gezellig uit op de foto''s!

  Lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was zeker jammer, vooral omdat het op de zaterdag avond was dat het weer zo slecht werd.
   Het was ook gezellig, leuke sfeer en leuke mensen en dat is minstens zo belangrijk!

   Verwijderen
 4. Dat ziet er wel heel gezellig uit! Jammer van het weer, maar helaas blijft dit altijd afwachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was ook erg gezellig :). Het weer hebben we niet in de hand en in december is de kans op nat weer nou eenmaal groot! Wel jammer, maar een volgende keer beter :D

   Verwijderen