zaterdag 9 januari 2016

Jarig!


heart-emoticonheart-emot
Gisteren was het zover, RiannesHaaksels bestond precies één jaar! En om jullie te bedanken moet dat natuurlijk gevierd worden! Daarom heb ik via facebook een leuke actie lopen :D
Wat je kunt winnen?! Dat mag je zelf uitzoeken in mijn webshop, www.RiannesHaaksels.nl, hoe leuk is dat?! grin-emoticon
Wat moet je doen om kans te maken op een cadeau naar keuze;
- Like het vastgezette bericht op mijn facebookpagina, facebook.com/RiannesHaaksels
- Zet onder het betreffende bericht wat je graag zou willen winnen en waarom / voor wie. De leukste motivatie wint het geen wat hij/zij graag zou willen!
- Deel het bericht openbaar op je facebook tijdlijn, zo is het voor mij ook zichtbaar dat het originele bericht gedeeld is.
Op vrijdag 15 januari 2016 zal ik de winnaar bekend maken!
*Deze actie geld niet voor de workshops en is alleen geldig via facebook.

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de verjaardag van je webshop!
  Ik denk niet dat ik mee ga doen, want er staat veel te veel moois/leuks in je webshop, maar ik zal in ieder geval je pagina liken en nog eens in je webshop kijken, misschien kom ik toch nog tot een keuze :-) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ai, en toen kwam ik bij een wel heel mooi boek uit, dus toch meegedaan ;-) Je tassen vind ik (net als zovelen) ook prachtig, maar dat lijkt me zo lastig om te maken, daarvoor moet ik maar eerst op een klein tasje oefenen.
   Heel veel succes met je webshop en je facebookpagina, maar natuurlijk ook met bloggen, dat blijf ik toch zo leuk vinden!

   Verwijderen
  2. Goed van je dat je mee doet! Hahah, leuk leuk :D

   Met een haakpakket kun je je prima redden, jij als ervaren haakster. De bodem is compleet uitgeschreven zodat je precies weet waar te meerderen en welke kleur waar te gebruiken. Het telpatroon word uitgelegd en natuurlijk meegeleverd net als het benodigde garen. Dit alles met extra foto's ter verduidelijking :)

   Verwijderen
  3. Nou, dan zit er niets anders op dan dat je je webshop ook 2 jaar laat worden, dan ga ik voor zo'n mooi tas-pakket, want ik wordt nu natuurlijk heel nieuwsgierig, maar heb mijn keuze al gemaakt voor dat prachtige boek, dat ik ook zo heel graag op mijn boekenplankje zou zien staan :-)
   Argh........ ik zei het toch al: de keuze is veel te moeilijk! Je webshop moet dus minstens 10 jaar worden, maar dan heb je er inmiddels al weer veel meer moois in staan, waardoor de keuze nóg moeilijker wordt! O, het leven als verslaafd haakster is zo hard, hahaha :-D (maar wat ben ik blij dat je uberhaupt de kans biedt)

   Verwijderen
  4. Of je gunt mij een plakje kaas op mijn boterham en besteld een keertje een haakpakket in de shop ;) :D

   Ik ben nog lang niet van plan om met de shop te stoppen, maar ik denk wel dat ik voor volgend jaar een andere actie bedenk :).

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd! Je webshop is echt super mooi:D
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd!!!!! Veel plezier met je blogverjaardag :) Je staat in de top 3 meest aangeklikte links in de Januari link party!

  groetjes
  Barbara
  www.busyfingersbusylife.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen