zaterdag 8 oktober 2016

Mochila haken

De techniek die wij gebruiken voor het haken van een Wayuu mochila verveelt niet! Echter was ik wel toe om eens iets anders te proberen. In plaats van traditioneel rond een keer een ovaal model en dat gaat mij beter af dan gedacht moet ik zeggen!

Zoals jullie op de foto kunnen zien is er nog iets anders dan normaal, ik heb namelijk een glitter draadje gebruikt. Het is niet makkelijk maar het effect is groots en heel erg gaaf <3

Er zijn al zes leuke andere modellen voor het haken van Wayuu mochilas verkrijgbaar in de webshop!
Ook word er regelmatig de workshop Wayuu mochila haken georganiseerd, lijkt de techniek je leuk en durf je het niet aan om er alleen aan te beginnen? Kijk dan gauw of je op één van de ingeplande data mee kunt doen en schrijf je in!

Op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurd? Volg ons dan via facebook of instragram! Niet alle workshops staat namelijk in de shop, er worden ook workshops op locatie georganiseerd namelijk :D

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie combi, met dat goud. Heel stijlvol!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kleuren combinatie! Ik vind het knap dat je nog steeds met zoveel enthousiastme en plezier de Mochila's haakt,ik had allang weer een ander project op het oog gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, af en toe kriebelt het wel om weer gewoon fijn een deken te haken. Maar ik grijp toch elke keer weer naar de mochila's :D Verslaving binnen een verslaving vermoed ik ;)

   Verwijderen