woensdag 10 april 2013

Bacio!

Dit is Bacio, Bacio is een klein monster van nu 14 weken oud en het hondje van mijn ouders. Het is een Labradoodle, echt wel een lieverd maar ook een ontzettende boef! (Zit te blaffen tegen mn vogels, want die zijn natuurlijk erg interessant dat snap je wel toch?!) En net, net heeft ie een stokje uit de tuin gegapt om hem binnen lekker af te gaan kluiven! Lees, een ontzettende bende maken we ervan.

Vandaag mag ik oppassen, ontzettend leuk! Ik zou naar mijn ouders gaan en daar oppassen maar ik ben, net als veel, grieperig dus mijn moeder heeft hem vanmorgen hier gebracht. Ik had al keelpijn, maar het word er niet beter op omdat ik telkens e of nee moet zeggen ;).

Als het monster klaar is met zijn stok maar even gauw de stofzuiger een slinger geven (de rommeltjes opzuigen, verder vind ik het wel prima!) en de rest van de dag niks doen! Beetje lezen dacht ik zo, voor zover dat lukt met het monster in de buurt....

6 opmerkingen:

 1. Wel een lief monster! Hey beterschap, lekker uitzieken, want je weet het hè, zondag 20 graden en dan willen we toch allemaal naar buiten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een lief monster! Maar wel echt een monster hoor, hihi.

   Nou ik ga inderdaad even rustig aan doen! Blegh.. Zondag wil ik genieten!

   Verwijderen
 2. Beterschap en.echt wel gezellig zo'n monster : D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje! Na 2 pups roep ik iedere keer dat ik er nooit meer aan begin, maar ja, als mijn ouwe Harrie er straks niet meer is denk ik dat ik toch weer zwicht, hahaha.
  In ieder geval veel beterschap, hopelijk blijft het bij keelpijn en misschien wat snot...

  Groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieverd he! Er gaat ook erg veel tijd in zitten, het is niet niks. Mijn moeder had zes weken vrij genomen en dat is ook wel nodig. Ach, als ie straks 'groot' is hebben we er niet zoveel werk meer van ;).

   Die beterschap kan ik wel gebruiken, blijf kwakkelen. Blegh!

   Verwijderen