woensdag 17 april 2013

Kleine update


Gelukkig ben ik al aardig opgeknapt, flinke verkoudheid gehad maar gelukkig is die helemaal verdwenen. Helaas geld dat voor mijn geweldige dikke koortsblaar nog niet, ik heb nog nooit zo'n grote gehad! En maar smeren en maar smeren, je denkt toch zeker niet dat dat helpt he? Nopes, echt niet! Dus ik probeer er af te blijven (ding jeukt ook nog eens :() en dan moet ie vanzelf maar weggaan.

Verder lekker genieten van het mooie weer! Vanmorgen lekker even een stukkie gewandeld, heerlijk in de zon en een winterjas was echt te warm!

Zondag de tuin voorjaars klaar gemaakt, alle planten afgeknipt dan lijkt het al heel anders. Nog even wachten tot de boel allemaal meer opgekomen is en dan hier en daar de planten anders neer zetten.

Gisteren kwam Tessa gezellig langs van haakfreubeltjes, neem maar eens een kijkje op haar blog! We kennen elkaar al langer, maar nooit echt afgesproken. Gister was de eerste keer en we gaan zeker vaker af spreken, we zouden lekker een middagje gaan haken. We zijn niet eens aan haken toe gekomen! Te druk met kletsen ;). Nogmaals bedankt voor de gezellige middag Tessa!! 

Af en toe een steekje aan de sjaal haken, ben nu met het laatste bolletje garen bezig! Veel lezen en beetje met vilt stoeien. Heerlijk! ;)
Hopelijk komt vandaag mijn bestelling van Echtstudio binnen :D

4 opmerkingen: