zondag 15 december 2013

Bloempjes

Iedereen heeft het wel eens volgens mij, gewoon zo'n dag of meerdere dat het allemaal even niet wil en er vervelende dingen gebeuren.
Op zulke dagen lukt het mij niet zo goed om me te concentreren, dus patronen lezen wil dan niet echt. Gevolg, een draakje met alleen nog maar armpjes en verder nog niks. Het komt vanzelf wel weer, dus het draakje komt ook zeer zeker wel af, maar nu even niet.

Ik kan alleen niet niks doen, dan word ik een akelig mens ;). Dus, haaknaald 2.5, katoen en bloempjes haken maar! In effen kleurtjes of meerdere kleuren, gewoon fijn om te haken. Er moeten toch nog veel kleine dingetjes gehaakt worden voor mee naar de brocante mark dus makkelijk zat. Gebruik ze sowieso vaak om ergens op te doen, kadotje, mutsje bedenk het maar! Het word er een stuk vrolijker van :).

6 opmerkingen:

 1. Zo is dat. Verstand op nul en lekker simpele dingen haken waar je niet bij na hoeft te denken. En ze komen idd wel van pas die leuke bloemetjes.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms heb je dat gewoon! Heel wat bloempjes gehaakt, nu weer verder aan het draakje ;)

   Verwijderen
 2. oww dat heb ik ook soms.. snap dr dan niks meer van.. en alles mislukt dan.. terwijl als je dan even wat anders gaat doen en je de andere dag weer even naar eht patroon kijkt.. snap je het wel.. raar is dat toch!
  en bloemtjes komen altijd van pas.. aan elkaar gehaakt to kleed of omslagdoek.. als broche.. als leuke attentie op een kadootje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bloempjes heb je nooit genoeg! ;)
   Gek he, bij mij komt het omdat ik gewoon te veel gedaan heb en daardoor last van mijn burn out krijg.

   Verwijderen
 3. He bah ik ken dat soort dagen maar al te goed.. Je bloemetjes zijn toch erg leuk geworden..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig komen er altijd weer goeie dagen! ;) Het is maar net hoe je er zelf mee omgaat :)

   Verwijderen