dinsdag 21 juli 2015

Workshop Wayuu mochila haken in Hardenberg

Jup, jullie lezen het goed!
De eerst volgende workshop Wayuu mochila haken waar nog plek is is de workshop bij 'Voor de Sier' in Hardenberg.

Voor mijn vakantie werd ik benaderd door Almiralda of ik bij haar in de winkel een workshop wil komen verzorgen. Natuurlijk wil ik dat!
Ik vind het ontzettend leuk om in een andere omgeving een workshop te doen, het is natuurlijk helemaal niet vervelend om eens in een nieuw wol winkel rond te neuzen toch? ;)

Nu is het zo dat er nog maar een paar plekjes over zijn voor de workshop!

De workshop word gegeven op zaterdag 5 september bij 'Voor de Sier' te Hardenberg. Je kunt je opgeven bij Almiralda in de winkel. Je kan je dus niet inschrijven via mijn webshop, deze workshop staat dan ook niet in mijn shop vermeld. De inschrijvingen gaan echt alleen via Almiralda :).

Het behandelde patroon is net als bij mijn overige workshops Wayuu mochila haken, namelijk het zandloper patroon en dan het mini model (op de foto het tasje vooraan in paars, geel, oranje en roze).

In mijn webshop staan de actuele data vermeld, wil je graag in Hardenberg een workshop volgen maar op een andere datum? Geef dit dan bij Almiralda aan, wie weet kunnen we nog een datum in plannen.2 opmerkingen: