woensdag 9 december 2015

Wayuu mochila

Heerlijk vind ik het, nieuwe ontwerpen maken voor een Wayuu mochila.

Proberen, stoeien, uithalen en opnieuw beginnen. Net zolang totdat ik er blij mee ben en dan, dan start ik aan een tweede tas voor een dubbel check van het patroon.

Zodra ik tevreden ben met de tweede word het patroon helemaal netjes uitgewerkt en zal het als een compleet haakpakket in de webshop verschijnen!

Kun je niet wachten tot dit patroon klaar is? Er staan al vier andere leukerds in de shop!

Voorlopig heb ik geen tijd om verder te haken, ik ben de afgelopen week lekker bezig geweest voor de kerstmarkt dit weekend, 11 en 12 december in Elburg. Inpakken en dingen uitzoeken, straks de grootste uitdaging! Het inpakken van de auto, hopen dat alles erin gaat passen ;).

Vandaag pak ik de laatste dingen in en ga ik mij storten op het maken van guirlandes. Dan is mijn bloemisten opleiding toch wel erg handig!
Niet alleen wij gaan in kerstsfeer, verkleed in kleding van rond het jaar 1900 (heus!), maar de kraam kan natuurlijk ook wel wat extra kerst sfeer gebruiken.

Fijne dag vandaag!

8 opmerkingen:

 1. Prachtige tassen en geweldige kleurencombi's! Suc6 met de kerstmarkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh wat mooi, knap gemaakt

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Riante, heb je ook een patroon van deze tas? Ik zou hem graag willen maken voor mijn kleindochtertje.
  Ik hoop het heel erg!!
  Mvg janny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeg maar Rianne hoor ;)
   Ik ben nog met dit ontwerp bezig, zodra het haakpakket met dit patroon online staat zal ik dit via mijn social media laten weten!

   Verwijderen