dinsdag 22 maart 2016

Knit & Knot

Een tijdje terug werd ik via de mail uitgenodigd om plaats te nemen aan de 'Meet the bloggers' tafel
tijdens de Knit & Knot te Tilburg. Daarop heb ik natuurlijk ja gezegd, te leuk om niet te gaan!

Afgelopen zaterdag was het zover, de vrijdag ervoor had ik al mijn spulletjes bij elkaar gezocht en alvast klaar gezet en zaterdag stapte ik in Meppel op de trein richting Tilburg.

Toen ik na een reis van tweeënhalf uur aankwam voelde ik gelijk de prettige sfeer. De sfeer van het pand en het gezellige gekwebbel van alle mensen die al vroeg op pad waren om naar de beurs te gaan.

Ik ontmoete aan de bloggers tafel de dames van De Haak helden, we hebben gezellig bij elkaar gezeten met al het haakwerk om ons heen. Aan haken zelf kwam ik bijna niet toe, er was eigenlijk constant een gezellige drukte om de tafel. Veel leuke mensen ontmoet die dag, waarvoor ik heel dankbaar ben. Op het blog van De Haak helden vind je een uitgebreid verslag over de Knit & Knot!

Natuurlijk ben ik niet met lege handen naar huis gegaan, ik heb zelf ook fijn even rond gestruind tussen al die leuke standhouders die aanwezig waren. Ik ging onder andere even bij Dutch Wool Diva langs, ik zag via haar Instragram dat ze de meest geweldige garens aan het verven was, met glitter! Daar nam ik dan ook twee strengen garen mee, grijs, roze en mét de glitters natuurlijk (rechts op de foto).

Ook ging ik even bij Sylvia van Wol met Verve langs, even bijkletsen en ook daar lagen twee bollen ontzettend te knipogen naar mij. Deze bollen zijn meer pastel met paars, roze, grijs en een vleugje blauw (links op de foto).

Wat ik van de strengen garen ga maken weet ik nog niet, voorlopig liggen ze eerst mooi te zijn in de boekenkast. Blij ei!

Ik vind het een geslaagde, gezellige beurs met veel leuke dingen! Volgend jaar weer?

Zijn jullie ook naar de Knit & Knot geweest afgelopen weekend?

6 opmerkingen:

 1. Ik ben ook geweest met twee vriendinnen, maar dan zondag. Ook ik vond het een geslaagde beurs en zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb heel veel prachtige garens gezien -en gekocht ;-)- en inspiratie opgedaan.
  Ik hoorde al geruchten over de volgende Knit & Knot in september.... :-)

  Groetjes Madhurya

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, heerlijk nieuwe wolletjes!
   Dat zou super leuk zijn, ik hou het in de gaten of de volgende Knit & Knot in september is :)

   Verwijderen
 2. Wat gezellig zo'n dagje! Je hebt mooie souvenirs mee terug genomen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was erg leuk!
   Ik ben ook blij met mijn aanwinst, elke dag even knuffelen ;)

   Verwijderen
 3. Het was zeker erg gezellig aan de bloggerstafel, Rianne!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zo fijn dat jullie er waren! Hadden we in ieder geval iemand om mee te kletsen :D

   Verwijderen