donderdag 24 maart 2016

Krukje met hoes


Al een tijdje liep ik met een idee in mijn hoofd, zoals wel vaker haha. Ik wou graag een hoesje haken voor een krukje, gewoon om het interieur een beetje op te fleuren!

Opeens liep ik tegen een krukje aan die niet al te duur was en er toch lekker standaard uit ziet. Ik was niet eens op zoek op dat moment, dat bleek ook wel.... Ik was namelijk op dat moment met de fiets, ik heb dan wel grote fietstassen maar erg praktisch is het niet om zo'n krukje mee te nemen...

Hmmmm en nu? Toch maar meegenomen, na even passen en meten het krukje in de fietstas gekregen. Kon ik eindelijk dat ideetje eens echt gaan uitvoeren!

Eenmaal thuis heeft het krukje eerst nog een week in de hoek gestaan, ik was er nog niet helemaal over uit welke kleuren ik nou wou gaan gebruiken. We hebben een groot schilderij boven de televisie hangen en daar haalde ik dit keer mijn kleur inspiratie vandaan, zo past het toch leuk bij elkaar.

Ik heb geen patroon gevolgd, gewoon op gevoel de kleuren gebruikt en heerlijk gevarieerd met de steken.

Deze vrolijke kleurtjes zijn van 100% katoen en het garen heet Larra van Scheepjes. Ik zocht in totaal vijf verschillende kleuren uit en van elke bol gebruikte ik eentje.

De gebruikte kleurnummers zijn; Wijn rood, Oranje, Mint, Helder Blauw en Petrol.
Allemaal verkrijgbaar in mijn webshop!

Ik wil jullie allemaal fijne Paasdagen wensen, geniet dat gaan wij ook doen :)

2 opmerkingen:

  1. Héél mooi! Origineel krukhoesje en lekker vrolijk!
    Goed gezien dat je je kleuren hebt gekozen dmv dat schilderij in je woonkamer. Heb hier ook nog steeds een krukje staan waar ik iets origineels mee wou doen...bedankt voor de inspiratie!
    Fijne Pasen,
    Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen