maandag 21 maart 2016

Workshop Wayuu mochila haken in Steenwijk

Altijd al willen leren hoe je die leuke, kleurrijke tassen haakt? De zomer komt eraan dus tijd om te beginnen! 

Op zaterdag 2 april ben ik te vinden in Pand 10 te steenwijk, inschrijvingen gaan via de webshop.

Op zaterdag 23 april ben ik te vinden in Pand 10 te Steenwijk, inschrijvingen gaan via de webshop.

En op zaterdag 28 mei ben ik te vinden bij Clean Inn te Steenwijk, inschrijvingen gaan via de webshop.

Wat gaan we nou precies doen tijdens de workshop? Nou, tijdens de workshop Wayuu mochila haken zal ik uitleggen hoe ik deze leuke tassen maak.

De inhoud is als volgt; We beginnen met een kleine uitleg over waar de Wayuu mochila vandaan komt en hoe ik ben begonnen met deze techniek. Daarna bespreken we hoe de techniek in elkaar steekt en maken we een gezamenlijke start met de bodem. Na het opstarten kun je fijn in je eigen tempo verder haken en eventuele vragen waar je tegen aan loopt stellen. Zodra de bodem klaar is zal ik het tel patroon uitleggen, dit doe ik later omdat je anders erg veel informatie in één keer te verwerken krijgt. 

We gebruiken het zandloper tel patroon en maken een kleine Wayuu mochila zodat we ook daadwerkelijk aan het tel patroon toe komen. Ik wil natuurlijk wel alles uit kunnen leggen tijdens de workshop :)

Ook zal ik tijdens de workshop uitleg geven over het maken van een schouderband door middel van de techniek ply split braiding. De benodigdheden voor deze techniek zal ik zelf meenemen.

De groepen zullen niet groter zijn dan zeven personen zodat ik voor iedereen rustig de tijd kan nemen en eventuele vragen in alle rust en uitgebreid kan beantwoorden.
De prijs is inclusief het benodigde materiaal en een uitgebreide beschrijving om mee naar huis te nemen. Voor koffie/thee en wat lekkers word gezorgd! Neem je zelf even een lunchpakket en je haaknaalden 2 en 2,5 mee? Eventueel zijn de haaknaalden ook via mij verkrijgbaar of te leen.

Heb je zelf een groep of vind je Steenwijk te ver weg? Neem gerust contact met mij op, dan kunnen we altijd de mogelijkheden bespreken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten