dinsdag 5 december 2017

Mochila Hibiscus

Toen het boek klaar was popte er allemaal ideeën op in mijn hoofd! Geen tijdsdruk meer, geen deadlines en geen moetjes, kom maar door met de creatieve vrijheid ;)

Na de mochila Cactus wou ik eens iets niet symmetrisch maken. Wel bleef ik in het thema planten hangen, eenmaal een bloemenmeisje altijd een bloemenmeisje natuurlijk. Ik kan er nou eenmaal niks aan doen, haha. Ik hou van de natuur met alle prachtige planten en bloemen <3

Echter was ik begonnen en toen ging de bodem écht niet zoals ik wou, enige optie die overbleef was uithalen. Dus ik haalde een bodem met een totaal van 250 steken zonder pardon uit. Na het een tijdje aan de kant gelegd te hebben pakte ik het weer op, te nieuwschierig hoe het ontwerp ging uitpakken. Ik begon opnieuw en zie hier het resultaat tot nu toe. Hoe gaaf wordt deze mochila? Ik vind hem heel gaaf!

Echter had ik dit keer geen rekening gehouden met de verhouding bodem en hoogte, oeps! Nou uithalen ga ik echt niet weer doen, zeker niet nu ik al zover ben. Ik bedenk er wel wat op. Ondertussen is een tweede tas opgezet en ben ik bezig om een aantal aanpassingen uit te proberen ;)

-x- Rianne
2 opmerkingen: