donderdag 5 juli 2012

Tuintje

Zo gek op ons tuintje! Zijn natuurlijk wel wat verbeter punten, maar niks is perfect ;). Achtertuin staat heerlijk vol en elk seizoen hebben we bloei in de borders. Ik heb niet het geduld en de stille hand om een detailfoto te maken dus heb ik twee overzicht fototjes gemaakt.

Bloed onderzoek, zoals ik al vermoede kwam daar niks uit. Moet van de huisarts langzaam aan weer dingen gaan oppakken en bezig zijn, zou wel willen maar dat is het hele probleem. Hij wil er niks van horen of weten. Trekt zijn conclusie zonder dat hij mij gezien heeft. Dus ik ben bezig met een second opinion aan te vragen. Mijn huisarts heeft nog wel eens de neiging om te zeggen dat het stress is, ik ontken ook niet dat dat het niet zou kunnen zijn maar dan moet er wél een oplossing komen en op deze manier komt die er dus niet.

Net de wasmachine aangezet en duizel alweer. Vanavond mijn ogen maar eens op laten meten, misschien zijn de glazen van mijn bril niet goed meer.

Doe rustig aan een beetje dit en een beetje dat maar absoluut niet veel. Ons huis is echt een bende op dit moment, zucht!

3 opmerkingen:

 1. Nee, dat helpt niet veel. Het lijkt een beetje te klinken als "stel je niet zo aan". Daar ga je je echt niet beter door voelen.
  Hopelijk helpt een second opinion wel, krijg je daar in ieder geval het gevoel dat er wel serieus met je problemen wordt omgegaan.
  Heel veel sterkte!

  Jullie tuin is mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was wel even flink uit mijn doen vanmorgen daardoor. Zal zo nog eens achter de second opinion aanbellen, kwam er vanmorgen niet door.

   Ben ook erg trots op ons tuintje! Dank je..

   Verwijderen
  2. Een second opinion schijnt niet zoveel zin te hebben. Er zijn vrijwel geen huisartsen die dat willen doen en als ik er wel één vind die het wel wil doen kan hij/zij mij niet doorverwijzen. Enige wat er dan kan is dat ze hun advies doorsturen naar mijn huidige huisarts.

   Conclusie, schiet er niks mee op dus.

   Wacht dit weekend af met hoe het gaat, vandaag wel een redelijke dag op zich. Word het niet beter bel ik maandag gewoon op en maak ik een afspraak.

   Verwijderen