zondag 15 februari 2015

Wayuu mochila haakpakketten

Vanmorgen hebben vriendlief en ik foto's gemaakt voor de nieuwe haakpakketten. De haakpakketten stonden al in de webshop maar er waren nog geen overzichtsfoto's gemaakt! Dus hup, camera gepakt en deze mooie katoentjes op de foto gezet :D.

Dit zijn drie van de zes combinaties, in de loop van de tijd zullen er natuurlijk nieuwe combinaties bij geplaatst worden. Ook is er een mogelijkheid om je eigen kleurencombinatie bij elkaar te zoeken!

In dit haakpakket zitten negen bollen katoen, ruim voldoende om een tas te maken met een bodem diameter van ongeveer eenentwintig centimeter en een hoogte van ongeveer vijfentwintig centimeter.

Je kan van het garen dat je overhoud nog een schouderband maken, bijvoorbeeld door middel van ply split braiding. Klik hier om naar de tutorial voor het ply split braiding te gaan.

Ook zit er een beschrijving bij van de techniek hoe ik deze gebruik met foto's ter verduidelijking en een tel patroon van het bloem motief.

De pakketten zijn te koop in de webshop,
RiannesHaaksels.nl 
In de webshop staat ook een haakpakket voor een kleinere Wayuu mochila, dit pakket is ideaal om kennis te maken met de techniek. Klik hier om naar het betreffende haakpakket te gaan.

Een fijne zondat nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten