dinsdag 2 april 2019

Mochila 'Zandloper groot'

Met deze fijne kleurtjes van Catona ga ik een mochila 'Zandloper Groot' haken, gewoon omdat het kan én ik wil graag een nieuwe tas <3

Tussen alle dingen door haak ik af en toe een toer, ik heb behoefte aan herhaling en iets maken waar ik niet over na hoef te denken. Na alle workshops die ik gegeven heb met de 'Zandloper Klein' zit dit patroon zo in mijn hoofd dat ik geen patroon meer nodig heb. Heerlijk!

De kleuren die ik gebruik voor de mochila zijn; Voor de hoofdkleur de Silver Blue 528. De andere drie kleuren zijn, Spruce 244, Old Rose 408 en Caramel 506.

Het patroon staat in het boek Wayuu mochilas haken én is verkijgbaar als haakpakket in de webshop. Wil je graag deze kleuren? Kies dan voor 'Zelf een kleurencombinatie maken' en vul de gewenste kleuren in bij de keuze opties :)

Vandaag ga ik de voorbereidingen treffen voor de verkorte workshop mochila haken en de demonstraties die ik geef tijdens de Knit en Knot in Tilburg aanstaande donderdag (4 april). Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen, ik ben een oh ja! Dat moet ook mee type ;)

Fijne dag vandaag, hier schijnt het zonnetje nog fijn!

-x- Rianne

2 opmerkingen:

  1. Och, die kleurtjes, wat een mooie combi! En de beurs lijkt me ook zo lek, helaas moet ik werken en kan ik niet komen. Veel plezier daar, misschien lees ik wel een verslagje op je blog.
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen