donderdag 15 maart 2012

Klaar!

Klaar, fijn fijn fijn.. In een maand tijd een éénpersoons sprei gehaakt, best snel. Tijd voor een ander projectje, weet alleen nog niet goed wat. Bovendien heb ik mijn stokhaak werkje nog liggen en de zigzag deken waar ik nu ook weer verder mee kan. Bedenk vanzelf wel weer wat.. Misschien dat ik me eens ga wagen aan een rok voor komende zomer.

Vanmorgen naar de huisarts geweest, afgelopen nacht behoorlijke buikpijn gehad. Zonder aspirine op kon ik niet slapen, zo'n zere buik, dus vanmorgen vroeg gelijk maar gebeld en kon gelukkig nog terecht. Doorverwezen naar de maag, darm en lever dokter. Kan pas eind april terecht, maar ja zal toch moeten want dit kan zo ook niet. Gelukkig trekt de pijn nu weer weg en ben ik niet zo misselijk meer, dus morgen weer aan het werk. Daar baal ik nog het meeste van hoor, net één dag aan het werk geweest en de volgende dag ziek. Kan er niks aan doen maar toch, rot gevoel..

12 opmerkingen:

 1. Zo.. in één maand een sprei gehaakt.. heb even gerekend 17 x 9 = 153 vierkantjes....
  Ik vind je sprei heel mooi! Kan je met recht trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoveel vierkantjes!! Haha, krijg spontaan kramp in mijn polsen bij het idee dat ik er zoveel gehaakt heb ;).
   Ben er ook erg blij mee!

   Liefs

   Verwijderen
 2. Ik vind hem super geworden, de combie van kleuren vind ik heel mooi,
  Groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In een maand tijd! Wat snel! Wat is het resultaat mooi! En ontzettend netjes gedaan. Je mag trots zijn en het lijkt me heerlijk slapen onder zo'n sprei.
  Beterschap met je maag, ik kan er helaas over mee praten heb er nu en dan ook last van, je kunt meteen niets meer:(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! De huisarts vermoed dat het voornamelijk mijn darmen zijn die vervelend doen, zo'n opgeblazen gevoel keer tien. En inderdaad, je kan niks meer. Niet slapen, niet zitten en hoe je liggen moet weer je op een gegeven moment ook niet meer. Het ging vandaag wel, maar nu begint mijn buik alweer 'dik' te voelen. Vroeg op bed!

   Verwijderen
 4. Hopelijk is het iets heel onschuldigs wat maakkelijk te verhelpen is. Wat zijn we toch eigenlijk een complexe wezens...
  Sterkte en beterschap.

  Je sprei is echt heel mooi geworden! En dan zo snel! Ik ben al heeeeel erg lang bezig met een deken, maar er komen steeds andere projecten tussendoor en de lijst met ideeën is zo lang...Nee, ik heb gewoon tijd te kort :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij zijn inderdaad complex, gaat vandaag iets beter maar werken zit er nog niet in. Ben net uit bed, klokje meer dan rond geslapen.

   Snel, dat wel maar vergeet niet dat ik er vier weken lang elke dag, de hele dag mee bezig kon zijn. Haha, en tijd is er altijd te kort!! :D Te veel leuks om te doen..

   Verwijderen
 5. Prachtige sprei geworden ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje wat een prachtige deken, en wat snel
  Hoop dat je snel herstelt, want zoals je dat beschrijft dat lijkt me geen pretjes
  groet
  le(o)nie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! :D
   Ik hoop het ook, kan pas 24 april terecht bij de arts. Duurt nog even. Zeker geen pretje, lang leven de aspirines!

   Liefs Rianne

   Verwijderen