zondag 25 maart 2012

Heerlijke zondag!


Vandaag heerlijk in de tuin bezig geweest met vriendlief! Vanmiddag eerst plantjes gehaald van de vvv bon die we nog hadden liggen, vandaag koopzondag dus dat kon mooi even.

Gras is gemaaid, kalk en koemest gestrooid en de gekochte plantjes in de tuin gezet. De achtertuin bijna klaar, mis nog een aantal bodem bedekkertjes. Komende week maar even wat Campanula addenda meenemen van het werk en eens kijken of we nog een ander leuk plantje hebben, of ik ga het groepje engels gras nog eens herhalen... Dat zijn vlinder lokkende planten en als ik ergens gek van ben zijn het vlindertjes! Bovendien creëer je dan een soort van rust in de tuin, maar eens bedenken wat ik doe..4 opmerkingen:

 1. Heerlijk hè, met zulk weer de tuin een beetje op orde brengen en te ontdekken wat de winter heeft overleeft ;-)
  Engels gras, is dat niet met die roze/rode ronde bloemetjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de bovenste foto is het links onderin, dat is engels gras. :D Bolletje van bloemetjes bovenop een steeltje..
   Erg leuk om te zien wat allemaal alweer uitloopt en me verbazen dat sommige dingen toch nog opkomen! Stond nog niet zoveel in de achtertuin hoor, hihi. Wonen hier net een jaar namelijk en het is een nieuwbouw woning.

   Verwijderen
 2. Ons balkon is ook weer lente proof ;) Mooi om te zien al die opkomende plantjes die snel zullen gaan bloeien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, heerlijk he! En met dit weer gaat dat lekker snel..
   Ik wacht nog even met mijn 'balkon bakken' in verband met nachtvorstjes en ik wil geen violen want die heeft iedereen al ;).

   Verwijderen