dinsdag 13 maart 2012

Wolletjes!!


Gisteren ochtend besteld om een uur of half twaalf en vanmiddag ging de deurbel al! Dat had ik even niet verwacht, maar helemaal niet erg.. Kan ik weer heerlijk zigzaggen nadat ik de rand van de andere sprei afgehaakt heb.

Dit keer zit er bij de bestelling een mooi brei boekje, leuk leuk. Jammer dat ik niet breien kan, haha. Nou ja, komt vast wel weer eens uit.


Altijd keurig netjes ingepakt, totdat ik erin ga rommelen natuurlijk! Was erg jammer, ze hebben twee kleuren uit het assortiment gehaald die ik gebruikte en de terra kleur is net iets anders dan die ik heb, meer oranje. Maar dat geeft niet, die kleur neigt naar één van de kleuren die uit het assortiment is. We zien het wel! Gewoon door haken, ga het absoluut niet uithalen.

De bak weer bijgevuld, het past er niet eens allemaal in. Oeps! Nou, zo maar de helft even tijdelijk boven neerleggen waar de rest van de wolletjes voorraad ook ligt. Kan ik het van daaruit wel aanvullen in de bak!Wederom besteld op de site hobbygigant.nl , honderd procent acryl van Beijer Populair.

4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er weer mooi uit, je hoeft je geen moment te vervelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee absoluut niet, vervelen wat is dat? Zo'n projectje die aan de kant gelegd word omdat ik geen wolletjes meer had in de juiste kleuren, dus nu kan ik weer heerlijk verder..

   Verwijderen
 2. Mooie kleurtjes en je sprei (?) wordt ookal super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja een sprei. Voor vriendlief op de bank ;). Ben gek op spreien haken.

   Liefs Rianne

   Verwijderen