vrijdag 29 juli 2016

*Raad waar hij staat (foto 5)*

De laatste foto in de reeks! Ik hoop dat jullie het een leuke actie vonden :)

Letten jullie erop dat je bij alle foto's een reactie achter laat? Een foto gemist? Scrol dan op de pagina even naar beneden.

Er zal elke dag één foto online gezet worden, de gehele actie is geldig tot en met maandag 1 augustus. Op dinsdag 2 augustus zal ik de winnaar bekend maken! 

Het enige wat jullie hoeven te doen is te raden waar de tas staat, de gene met de meeste locaties goed krijgt een heerlijke lading katoen in zomerse kleurtjes!

Laat je reactie achter onder dit bericht, ik ben benieuwd of jullie deze weten!

5 opmerkingen:

 1. geen idee.. aan het water in het zuiden, maar of het de middenlandse zee is of de atlantische oceaan weet ik niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve help, dit was zoeken deze keer. Ik gokte er op dat het weer in Portugal moest zijn en ben naar kusr foto's gaan zoeken.En laat ik nu een paar foto's vinden van die plek.Kan ze hier niet invoegen, maar doe dat wel op Facebook.
  o ja, de naam van het stekje: Cabo da Roca in Portugal.Blijkbaar het meest westelijke puntje van het Europese continent.
  Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad en wij zeker een enerverende zoektocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk ook aan Portugal, wij zijn daar jaren geleden eens geweest en met een excursie gingen wij toen helemaal naar een punt waar het net leek (dachten ze vroeger) dat de aarde ophield en dat je daar dan van de aarde af zou vallen. Alleen waren in mijn beleving de rotsen veel hoger. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk de Algarve in Portugal, Albufeira?

  Mooie foto's hoor en een erg leuke actie!

  BeantwoordenVerwijderen