zondag 1 april 2012

Zigzaggen..

Nog een paar zigzagjes haken en dan vind ik hem groot genoeg. Ik kan er precies onder zitten tijdens het haken, lekker warm dat wel!

Het blijft een leuk en makkelijk werkje om te doen, ben er nu alleen wel aan toe om wat anders erbij te gaan doen. Andere kleurtjes en andere patroontjes..

Zo nog even sneupen bij de kleurtjes katoen van cocktail welke kleuren ik echt hebben wil.. Eventueel al vast wat bestellen, niet te veel in één keer. Als de kleuren niet goed zijn heb ik geld uitgegeven aan iets wat ik niet hebben wil en dat is natuurlijk zonde!

Daarna mijn boek erbij pakken en wat squares uitproberen!!!

9 opmerkingen:

 1. Super zeg, die kleuren zijn ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuke sprei! Zijn niet mijn kleurtjes normaal, maar vind ze toch wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je meid!
   Ik hou niet van geel, absoluut niet eigenlijk.. Maar toch zit het in deze en de vorige sprei wel ;).

   Verwijderen
 3. Oh, wat een prachtige deken!! Hij is helemaal geweldig, qua patroon en kleuren!! Doet me denken aan de jaren zeventig... Complimenten hoor, supergaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Rianne,

  ik zit er over te denken om ook net zo'n deken te haken. Kun jij aangeven hoeveel bollen wol jij ongeveer hebt gebruikt? Dan heb ik enig idee hoeveel wol ik moet halen.En hield je een bepaald patroon qua kleuren aan of haakte je het net zo als het uit kwam.

  Ik ben erg benieuwd naar je reactie.

  vriendelijke groet,

  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal een nieuw bericht op mijn blog voor je maken hierover en zo goed mogelijk je vragen beantwoorden! Zal hem zo plaatsen..

   Liefs Rianne

   Verwijderen