zaterdag 28 december 2013

Speldenkussentjes

Deze zijn echt super leuk om te maken! Je zoekt gewoon wat leuke kleurtjes uit en aan de haak maar! Het patroon vond ik hier. Even naar beneden scrollen hoor :).
Ik wil ze nog afwerken met een mooie knoop in het midden, heb voor de kerst al mooie houten knopen besteld op het internet maar het schiet voor geen meter op. Mailtjes komen niet aan e.d. dus ben erg benieuwd wanneer ze nou echt komen! Je merkt, ik baal er behoorlijk van..

Ik hoop dat jullie allemaal net zo'n fijne kerst hebben gehad als wij! Veel gelachen en heerlijk gegeten, gewoon super gezellig.
Merk nu wel dat ik veel te veel gedaan heb, ben erg moe en meer van die kleine kwaaltjes die dan de kop op steken. Dus nu bij komen en niet te veel doen, heerlijk van mijn vakantie genieten ;).

9 opmerkingen:

  1. Wat een leuk gezicht al die kleurtjes bij elkaar. En een houten knoop maakt het helemaal af! Hopelijk krijg je ze snel binnen.
    Groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi al die kleurtjes zo bij elkaar, hopelijk kan je nu weer lekker uitrusten en rustig aan doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie speldenkussentjes!
    Fijne vakantie en een goed uiteinde!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super de super leuk. Heb ze ook al een paar keer gemaakt, blijft zo leuk om te doen! Groetjes, Amarins

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Weer een leuk idee om resten wol te verwerken. En die kleuren daar wordt je pas vrolijk van. Super. Fijne feestdagen gewenst !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat ziet er lekker vrolijk uit!dankjewel voor het patroontje. Een spelde kussentje staat nog steeds op mijn wish list!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat zijn ze mooi!!!! Lekker kleurrijk. Echt goed gelukt.

    Groetjes, Miriam
    't Bezige Bijtje

    BeantwoordenVerwijderen